Kontorrengøring i København og Nordsjælland

Kontorrengøring er både noget meget enkelt og meget specielt. Det enkle ved kontorrengøring er selvfølgelig tømning af affaldsbeholdere, aftørring af borde, lamper og flader samt rengøring af gulve og toiletter. Men når det er sagt, så begynder kontorrengøringen at blive noget meget specielt for hver enkelt kunde. Der er altid særlige forhold at tage hensyn til, materialer der skal behandles på en særlig måde, rumindretninger der kan være meget forskellige i indre København i forhold til udenfor København, hvilket kræver særlige tilgange for slet ikke at tale om de rengøringsmidler, der er bedst egnede i de enkelte tilfælde.

De mangeartede hensyn og opgaver indenfor kontorrengøring og erhvervsrengøring i det hele taget varetages bedst af de, der har erfaringen. Det er her viljen til og ønsket om at fastholde en aftalt standard slår igennem. Her står Dacapo Rengøring stærkt. Vi har prøvet lidt af hvert, og med de mange års erfaring kan vi henvise til god kvalitet og stabilitet. Uanset om virksomheden, der ønsker kontorrengøring udført af Dacapo Rengøring, er beliggende i København og omegn, på Amager, Frederiksberg eller i Nordsjælland, er opgaven vigtig for os. Har vi givet et tilbud på en opgave, er det kundens fulde tilfredshed der ligger os på sinde. Det er det, der er afgørende for, om vi kan sige, at vi løser opgaven tilfredsstillende.

Få et uforpligtende tilbud!

Ring på 2688 4567

Eller benyt vores kontaktformular

 
Dacapo Rengøring  •  Hollændervej 20  •  1855  Frederiksberg C  •  Tlf.: 26884567 • CVR: 76390819  •  Reg. nr.: 9033 - Konto: 0445133