Om Dacapo Rengøring

Vi har mere end 25 års erfaring indenfor branchens forskellige områder. Det gælder både privat vinduespudsning, kontorrengøring, trappevask, ejendomsservice og rengøring efter håndværkere. Vi startede på Frederiksberg men udvidede hurtigt til resten af København og Frederiksberg samt Amager og Nordsjælland. Opgavetyperne i disse områder adskiller sig en del fra hinanden. Eksempelvis er der jo stor forskel på kontorrengøring i en fredet bygning i det indre København og erhvervsrengøringen i en produktionsvirksomhed i Københavns omegn eller Nordsjælland. Over årene har det givet stor sikkerhed i bedømmelsen af opgavernes omfang og stor rutine i udførelsen. Hertil kommer at have øje for de særlige forhold hos hver enkelt kunde. Det er kendetegnende for det erfarne rengøringsselskab. Den erfaring kommer vore kunder til gode i form af tryghed omkring udførelsen af deres rengøringsopgave.

Vore kunder siger ofte, at det vigtigste for dem er god kvalitet og stabilitet. Over tid har vore kunder altid fokuseret mest på disse to værdier, selvfølgelig set i forhold til en god og passende pris. Det er derfor vigtigt, at god kvalitet og stabilitet hele tiden har højeste prioritet. Om det er den mindre opgave med en privat vinduespudsning, en større løbende kontorrengøring eller en helt almindelig trappevask, så er det kvaliteten og stabiliteten, der i længden er afgørende for succes. I den forbindelse er vi glade for at kunne sige, at de fleste af vore kunder kommer på anbefaling fra allerede eksisterende kunder. Vi tillader os at tolke dette derhen, at netop kvaliteten og stabiliteten er høj hos vores eksisterende kunder. Hvis du på denne baggrund kunne tænke dig at lade Dacapo Rengøring udføre dine rengøringsopgaver, er du meget velkommen til at indhente et uforpligtende tilbud. Vi kommer overalt i Nordsjælland, København, på Frederiksberg og Amager.

Ring på 2688 4567

Eller benyt vores kontaktformular

 
Dacapo Rengøring  •  Hollændervej 20  •  1855  Frederiksberg C  •  Tlf.: 26884567 • CVR: 76390819  •  Reg. nr.: 9033 - Konto: 0445133