Privat vinduespudsning i København og Nordsjælland

Der er intet , der giver den hjemlige rengøring en lækker finish som en vinduespudsning. Selv de største anstrengelser for at holde hjemmet perfekt rent bliver gjort til skamme, når vinduerne er grå og snavsede.

Få en vinduespudsning af en professionel.
Det er billigt, nemt og hurtigt.

At være vinduespudser er et taknemmeligt job. Forskellen mellem før og efter er ofte til at få øje på, og det giver tit både smil og ros. For private kan vinduespudsning i mange tilfælde være noget af en opgave. Det kan skyldes, at man ikke har de allerbedste redskaber, eller at man ikke har så megen rutine. I København kan det at bo på en af de øvre etager være en udfordring for selv at foretage vinduespudsningen, ligesom der i København kan være tale om fredede ejendomme, der kræver en særlig tilgang til vinduespudsningen. Udenfor København, i Nordsjælland, kan der være tale om vinduespartier med små kvadratiske ”palærammer”, der gør arbejdet krævende for private . Opgaven kan derfor let blive udskudt, hvilket ofte bare gør det lidt sværere at overskue. Lad en professionel med stor rutine og erfaring komme til. Den vinduespudsning, der før syntes uoverskuelig, vil ofte være klaret på overraskende kort tid og med et flot resultatet. Da bliver man glad for at have overladt arbejdet til en vinduespudser, der kan sit kram. Om dine vinduer befinder sig på Frederiksberg, på Amager, i København og omegn eller et sted i Nordsjælland gør ingen forskel:

Få et uforpligtende tilbud og se hvor billigt og nemt det er!

Ring på 2688 4567

Eller benyt vores kontaktformular

 
Dacapo Rengøring  •  Hollændervej 20  •  1855  Frederiksberg C  •  Tlf.: 26884567 • CVR: 76390819  •  Reg. nr.: 9033 - Konto: 0445133