Trappevask i København og Nordsjælland

Som med så megen anden rengøring, er trappevask først noget man lægger mærke til, når den bliver forsømt. Det gælder ligeså meget en fin gammel trappe i en fredet ejendom i København som en skole på Frederiksberg eller en trappe i en virksomhed i Nordsjælland. Når trapperengøringen bliver foretaget ordentligt og punktligt, kan den ofte gå upåagtet hen. Et gammelt ord siger, at rengøring gør en dyd af at være usynlig. Det er en af betingelserne ved trappevask, og det er vi opmærksomme på i Dacapo Rengøring.

Et er, at trappevask om sommeren kan være let at gå til, noget andet er, at stå distancen når vinteren bliver lang og kold med sne og slud. Og det er uanset, om det er den sjap, der let opstår i København eller den is og sne, der ofte ligger i længere tid uden for byen i Nordsjælland og andre steder. Her kræver trapperengøringen en ekstra indsats for at holde standarden oppe, og det er her, Dacapo Rengøring kan trække på de mange års erfaring. Vi har rutinen og ved hvad det kræver. Vi kender alle typer trapper og ved hvordan de skal behandles. Hertil kommer, at vi er stabile og punktlige, og det er mindst lige så vigtigt. Vores område er især Nordsjælland og København samt Frederiksberg og Amager.

Få et uforpligtende tilbud på trappevask i jeres ejendom!

Ring på 2688 4567

Eller benyt vores kontaktformular

 
Dacapo Rengøring  •  Hollændervej 20  •  1855  Frederiksberg C  •  Tlf.: 26884567 • CVR: 76390819  •  Reg. nr.: 9033 - Konto: 0445133