Vinduespolering erhverv i København og Nordsjælland

Rutine er i højsædet når det gælder vinduespolering for erhvervslivet. Der er ofte mange vinduespartier, og arbejdet skal gøres så det griber mindst muligt ind i virksomhedens aktiviteter, uanset om det drejer sig om kontorer i København og på Frederiksberg eller virksomheder i Københavns omegn eller f. eks. Nordsjælland. Sikkerhed og hurtighed i arbejdet er derfor med til at give kunden en god oplevelse af vinduespolering, som noget der er nemt, hurtigt og lige til.

Vi påtager os både store og små opgaver i hele Nordsjælland, København, på Frederiksberg og Amager. Det være sig opgaver der består af mange vinduer, som evt. kræver lift, eller små opgaver, der f.eks. bestå af en enkelt butiksrude og et vindue eller to i baglokalet. Lys er godt for sjælen og en vigtig ingrediens i et godt arbejdsmiljø. Men rene vinduer er også et meget vigtigt visitkort udad til. Gå ikke på kompromis med denne detalje. Vinduespolering bør foretages minimum 3 til 4 gange årligt, og af og til oftere hvis trafikfilm eller andre forhold hurtigt gør vinduerne grå og tilsmudsede. Vent derfor ikke. Vi kommer overalt i København, på Frederiksberg og Amager samt hele Nordsjælland.

Få et uforpligtende tilbud fra en erfaren og rutineret vinduespudser!

Ring på 2688 4567

Eller benyt vores kontaktformular

 
Dacapo Rengøring  •  Hollændervej 20  •  1855  Frederiksberg C  •  Tlf.: 26884567 • CVR: 76390819  •  Reg. nr.: 9033 - Konto: 0445133